ΜΕΤΟΧΕΣ - ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ - ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΧΑΑ

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

CURRENT TRENDS

1. ΜΕΤΑΛΑ (ΧΡΥΣΟΣ & ΑΣΗΜΙ): Μεχρι τις 30 Μαιου οι συναλλαγες θα εχουν αβεβαιο trend, μετα απο αυτο ο χρυσος θα κινηθει προς τα 650 (ειτε το πιστευουμε ειτε οχι). Στο υψηλο, ο χρυσος θα κινηθει στα 950 με 960 και το ασημι 14 με 15. Ο χαλκος, το αλουμινιο, ο ψευδαργυρος φαινονται πολυ αρνητικα και ενα πιο αδυναμο trend θα αρχισει απο σημερα.


2. ΕΝΕΡΓΕΙΑ: Διαφαινεται ενα πιο αδυναμο trend στο πετρελαιο και σε μερικες μερες θα το δουμε στα 52 δολαρια. Το αρνητικο trend θα πρεπει να αρχισει απο σημερα.


3. ΑΓΟΡΕΣ: Το αδυναμο trend στα χρηματιστηρια θα κρατησει μεχρι μεσα Αυγουστου, συνεχιστε τις αναλυσεις σας μεχρι τοτε καθως μπηκαμε στο ΜΕΓΙΣΤΟ bull market της Ιστοριας. Ειμαι σιγουρος οτι πολλοι και περισσοτεροι πλεον συμφωνουν ΤΩΡΑ με αυτην την αποψη απ’ο,τι πριν απο 6 μηνες που το ανεφερα στο forum και στο blog του Capital.

4. ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ: Το δολαριο βρισκεται σε trend ΠΑΝΙΚΟΥ. Συνεχιζουμε να αγοραζουμε δολαριο σε καθε πτωση καθως ενα ΙΣΤΟΡΙΚΟ bull market του δολαριου ειναι μπροστα μας. Συνεχιζουμε να προσθετουμε δολαρια στο χαρτοφυλακιο μας ειτε υπο τη μορφη ρευστου ειτε υπο τη μορφη securities σε ΚΑΘΕ πτωση. Το US Dollar index μπορει να πλησιασει το $80.5 στο χειροτερο σεναριο.

Αναγνώστες